Wij doen het anders
Tot nu toe vielen haarverzorgingsproducten uiteen in twee categorieën: verzorgende behandelingen die het haar van een laagje voorzien en het oppervlakkig hydrateren en doen glanzen, of herstellende behandelingen die schade als interne lijm oplappen en tijdelijke resultaten bieden. Dus in plaats van ons merk te bouwen op buzzwords en overtuigingen uit het verleden, kozen we de radicale weg van de biotechnologie om K18 Hair te ontwikkelen.
We geloven
Als we de biologie van het haar begrijpen, kunnen we het veranderen. De veerkracht in je haar kan een veerkracht in je stap zijn. Jeugdig haar hoeft niet voorbehouden te zijn aan jongeren. We zijn slechts zo sterk als onze verbindingenTrends zijn tijdelijk, schade zou dat ook moeten zijnHaarverzorging hoeft niet ingewikkeld te zijn
Wetenschap achter K18
Na 10 jaar complex onderzoek,hebben we haarvrijheid ontsloten voor alle...met onze biomimetische K18PEPTIDE™.

Hoe K18?

Als we aan haar denken, is de gemakkelijkste vergelijking die met vele verschillende ladders die zijn gedraaid om de keratineketen te vormen. Deze ladders blijven op hun plaats als gevolg van disulfidebindingen. Ze worden bijeengehouden en zijn aanwezig in de cortex, de medulla en de schubben.

Bij beschadiging van de ladder zijn het niet de afzonderlijke lopers die breken, maar is het de volledige ladder die breekt samen met de lopers en alle verbindingen tussen de ladders die door elektrostatische aantrekkingskracht bij elkaar worden gehouden.

De meeste producten richten zich alleen op het maken van een tijdelijke brug tussen de lopers van een ladder. Dit wordt weggespoeld met een alkalisch middel zoals water of shampoo zonder enig mechanisme om de zijkanten van de ladder (gebroken keratineketens) te ondersteunen. Het haar blijft dan zwak en futloos.

Na 10 jaar onderzoek, waarbij het keratine-proteoom 1.242 decapeptiden omvatte, hebben wij bij K18 de eerste peptide gepatenteerd die het meest effectief is in het verbinden van de gebroken keratineketens. Dit betekent dat K18 in staat is om in 4 minuten het haar permanent te herstellen.

Elk chemisch proces breekt de keratineketens af die het haar bijeenhouden en sterk maken. K18 is het eerste product in de geschiedenis dat de gebroken keratineketens weer permanent met elkaar verbindt. Het doet dit door de cortex binnen te dringen en de disulfidebindingen aan de zijkanten van de ladder te herbevestigen en zo de gebroken keratineketens weer aan elkaar te verbinden. Het haar is nu gerepareerd en hersteld tot een bijna onbeschadigde staat van kracht en elasticiteit..

Wat is de K18 peptide?

K18 Peptide is een unieke opeenvolging van aminozuren die de haarstreng binnendringt en de disulfidebruggen herstelt die zowel in het salon als thuis zijn beschadigd. Het is klinisch bewezen dat het haar zijn jeugdige, elastische staat terug krijgt zonder ‘weg’ te wassen.

Een team van Europese wetenschappers creëerde K18 peptide na tien jaar uitgebreid onderzoek en het bestuderen van meer dan 1.200 mogelijke aminozuursequenties die de volledige keratine-genomexpressie van het haar bestrijken.

K18 Peptide is exclusief voor K18 producten.