FAQ NIEUW

Heb je nog een andere vraag?

Contacteer ons dan via info@building-blocks.be, chat met ons rechtsonder of bel ons op +32 3 25 25 502.
We helpen jou heel graag verder!

Over de producten

K18

K18 is een haircare merk met gepatenteerde haartechnologie waarvan klinisch is bewezen dat het schade aan het haar, veroorzaakt door chemische services, thermische styling, mechanische styling en schade door milieueffecten, ongedaan maakt.

K18 heeft 4 producten die worden gebruikt als een systeem tijdens alle chemische behandelingen:

K18 Mask  een progressieve behandeling die zowel thuis kan worden toegepast als met een professionele service in het salon 

- K18 Mist  een product dat alleen door professionals wordt gebruikt vóór een chemische behandeling in het salon

- K18 Peptide Prep™ Detox Shampoo - een kleurveilige, zuiverende shampoo die productresidu verwijdert om een clean canvas en de meest optimale haaromgeving voor de K18Peptide™ te creëren.

- K18 Peptide Prep™ pH Maintenance Shampoo - een krachtige maar milde formule,
gecreëerd met een geoptimaliseerde
pH-waarde. Zacht genoeg voor
dagelijks gebruik.

K18 is vegan, kleurveilige, gemaakt in Canada en niet getest op dieren.

Als we aan haar denken, is de gemakkelijkste vergelijking die met vele verschillende ladders die zijn gedraaid om de keratineketen te vormen. Deze ladders blijven op hun plaats als gevolg van disulfidebindingen. Ze worden bijeengehouden en zijn aanwezig in de cortex, de medulla en de schubben.

Bij beschadiging van de ladder zijn het niet de afzonderlijke lopers die breken, maar is het de volledige ladder die breekt samen met de lopers en alle verbindingen tussen de ladders die door elektrostatische aantrekkingskracht bij elkaar worden gehouden.

De meeste producten richten zich alleen op het maken van een tijdelijke brug tussen de lopers van een ladder. Dit wordt weggespoeld met een alkalisch middel zoals water of shampoo zonder enig mechanisme om de zijkanten van de ladder (gebroken keratineketens) te ondersteunen. Het haar blijft dan zwak en futloos.

Na 10 jaar onderzoek, waarbij het keratine-proteoom 1.242 decapeptiden omvatte, hebben wij bij K18 de eerste peptide gepatenteerd die het meest effectief is in het verbinden van de gebroken keratineketens. Dit betekent dat K18 in staat is om in 4 minuten het haar permanent te herstellen.

Elk chemisch proces breekt de keratineketens af die het haar bijeenhouden en sterk maken. K18 is het eerste product in de geschiedenis dat de gebroken keratineketens weer permanent met elkaar verbindt. Het doet dit door de cortex binnen te dringen en de disulfidebindingen aan de zijkanten van de ladder te herbevestigen en zo de gebroken keratineketens weer aan elkaar te verbinden. Het haar is nu gerepareerd en hersteld tot een bijna onbeschadigde staat van kracht en elasticiteit.

K18 Peptide is een unieke opeenvolging van aminozuren die de haarstreng binnendringt en de disulfidebruggen herstelt die zowel in het salon als thuis zijn beschadigd. Het is klinisch bewezen dat het haar zijn jeugdige, elastische staat terug krijgt zonder ‘weg’ te wassen.

Een team van Europese wetenschappers creëerde K18 peptide na tien jaar uitgebreid onderzoek en het bestuderen van meer dan 1.200 mogelijke aminozuursequenties die de volledige keratine-genomexpressie van het haar bestrijken.

K18 Peptide is exclusief voor K18 producten.

Alle K18 producten zijn geformuleerd met de K18 PEPTIDE™. In onze moleculaire herstelproducten werkt de peptide in de binnenste lagen om haarbeschadiging tegen te gaan, in onze PEPTIDE PREP™ producten werkt de peptide als een beschermend schild op het niveau van de schubbenlaag om proteïneverlies tegen te gaan dat kan ontstaan door het wassen.

Biomimetica is een fraaie verwoording voor "leren van de natuur en deze nabootsen".
Door de natuurlijke structuur en moleculaire opbouw van keratine-eiwitten na te bootsen, is de K18PEPTIDE™ het perfecte puzzelstukje om gebroken keratineketens te verbinden om kracht + elasticiteit te vernieuwen.

Ja. De K18 Mist en het K18 Mask zijn klinisch getest en het is bewezen dat ze:

- Schade herstellen tot 82% na één toepassing
- Gespleten punten drastisch verminderen
- De sterkte en elasticiteit van het haar aanzienlijk verhogen
- Kleurvervaging verminderen
- De natuurlijke glans herstellen
- Doordringen in de cortex om gebroken disulfide bindingen te herstellen
- Haar transformeren in slechts 4 minuten

K18 is niet biologisch omdat we zowel natuurlijke als synthetische ingrediënten gebruiken om het veiligste, meest effectieve product te creëren om onze peptide daar te krijgen waar het heen moet. Deze doelbewuste mix van minder dan 15 ingrediënten is veganistisch en cruelty-free, en geeft prioriteit aan zuiverheid, veiligheid en geoptimaliseerd schade herstel.

Neen. K18 bevat geen parabenen, sulfaten, siliconen, ftalaten, natriumchloride, kunstmatige kleuren, formaldehyde en formaldehyde donoren.

K18 Mist

De K18 Mist is een lichte mist die het haar sterk maakt vóór een chemische behandeling. 

Het is klinisch bewezen dat het de gebroken disulfidebindingen in beschadigd haar herstelt na slechts één salonbehandeling van 4 minuten. 

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propyleenglycol, Polysorbaat 20, sh-Oligopeptide-78, Gehydrolyseerd tarwe-eiwit, Gehydrolyseerd tarwezetmeel, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Fenoxyethanol, Kalium Sorbaat, Kalium Hydroxide, Geur (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol

7.5 - 8.0

Voor iedereen en voor elk type haar

Nee, de K18 Mist is alleen bestemd voor professionele kappers om te worden gebruikt als onderdeel van een salon service. 

K18 Leave-in Molecular Repair Mask

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat, Propyleen Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20, sh-Oligopeptide-78, Gehydroliseerd Tarwe Eiwit, Gehydroliseerd Tarwe Zetmeel, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Fenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citroenzuur, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

5.0 - 6.0

Het K18 Mask werkt als een behandeling om schade in 4 minuten te herstellen.

Hoe het werkt lijkt erg op make-up vs. huidverzorging. Concealers (d.w.z. de meeste haarproducten) verdoezelen tijdelijk een probleem. K18 werkt als retinol, zeer geconcentreerd, op een dieper niveau om die basisgezondheid te vernieuwen, zodat je in de toekomst minder concealer hoeft te dragen.
Best cool, toch?

Neen. In plaats van tijdelijk slechts één type verbinding te herstellen, bootst K18's biomimetische peptide de moleculaire opbouw van keratine na om je haar te versterken over de lengte EN de breedte van de haarvezel. Bond builders liepen zodat wij met K18 konden rennen, weet je?

Als je frequent hittetools gebruikt om je haar te stylen of vaak naar het salon gaat om je haar te laten ontkleurenkleuren of andere chemische behandelingen, dan is K18 speciaal voor jou ontwikkeld. Maar zelfs als dat niet doet heb je het nodig. Je haar wordt ook beschadigd door blootstelling aan zonlicht of luchtvervuiling.

Elk haar is hetzelfde op moleculair niveau (dat is waar K18 zijn ding doet), dus het kan alle haartypes  vernieuwen - yep zelfs 3-4C. Het is compatibel met alle producten en past gemakkelijk in elke routine

Hoe gebruik ik het K18 Mask thuis?

Je haarroutine met K18 ziet er een klein beetje anders uit dan andere routines. Denk minder stappen & meer zelfexpressie dankzij gezond en sterk haar.

Hoe ziet de routine eruit?

- Shampoo, bij voorkeur een detox shampoo (vooral wanneer je regelmatig stylingproducten gebruikt)
- Gebruik hierna GEEN conditioner
- Droog je haar zachtjes tot het handdoekdroog is
- Begin met 1 pompje van het K18 Mask en wrijf het goed open tussen je handen
- Verspreid het haarmasker gelijkmatig van je haarpunten tot aan je wortels
- Gebruik meer van het K18 Mask indien nodig, maar niet meer dan 3 pompjes
- Wacht 4 minuten alvorens door te kammen en te stylen met je favoriete stylingproducten
- Na deze 4 minuten mag je doen wat je wilt en kan je de DAMAGE SHIELD Protective Conditioner aanbrengen. Spoelen na de conditioner wast de voordelen van het masker niet weg, omdat dit het haar al op moleculair niveau heeft hersteld. 

We weten dat je bij de meeste haarmaskers gewend bent om het er goed dik op te smeren. Maar niet met K18, we hebben een less is more aanpak geformuleerd zodat je minder verspilt (product + geld). Deze zeer geconcentreerde formule zorgt ervoor dat de meeste mensen slechts de hoeveelheid van een centje nodig hebben. Begin met 1 ml, warm het op in je handen om het gelijkmatig te verdelen + minder te gebruiken. Voeg per keer 1/2 pompje meer toe om alle lokken te dekken (gemiddeld gebruik is 2 pompjes, met heel dik of krullend haar gebruik je maximum 3 pompjes).

Hoe vaak moet ik het K18 Mask gebruiken?

Het K18 Mask is een progressieve behandeling die gemaakt is om 4-6 wasbeurten achter elkaar te gebruiken. Gebruik het daarna elke 3-4 wasbeurten om het haar te onderhouden en zo gezond mogelijk te houden.

In het geval van extreme beschadiging na een chemische behandeling of dergelijke, start de behandeling opnieuw met 4-6 wasbeurten na elkaar.

Het is veilig om het K18 Masker na elke wasbeurt te gebruiken op gereinigd, handdoekdroog haar. Het K18 Masker is een progressieve behandeling, dus je zult betere resultaten zien bij langdurig gebruik.

Nee, het K18 Mask is gemaakt om enkel te gebruiken op net gewassen, handdoekdroog haar.

Je kan het K18 Mask gebruiken in plaats van een conditioner of masker. Na de 4 minuten wachttijd ben je vrij om onze DAMAGE SHIELD Protective Conditioner te gebruiken voor extra verzorging en bescherming.

Conditioner laat een extra laag achter op de schubbenlaag die de peptide blokkeert waardoor deze niet optimaal kan binnendringen in de binnenste lagen. Zodra de 4 minuten voorbij zijn, kunt u onze DAMAGE SHIELD Protective Conditioner aanbrengen. Spoelen na de conditioner wast de voordelen van het masker niet weg, omdat dit het haar al op moleculair niveau heeft hersteld. 

Denk aan K18 als een zeer geconcentreerde behandeling. Het herstelt de kracht en elasticiteit in de binnenste lagen van het haar, in plaats van traditionele conditioners die de buitenkant van het haar bedekken. Na de 4 minuten wachttijd ben je vrij om onze DAMAGE SHIELD Protective Conditioner te gebruiken voor extra verzorging en bescherming.

Het water in handdoekdroog haar doet de schubbenlaag opzwellen zodat de weg vrij is voor onze biomimetische peptide om binnen te dringen en naar de binnenste lagen van het haar te reizen. Als de weg niet vrij is, blijft het product aan de oppervlakte, waardoor je voornamelijk oppervlakkig herstel krijgt. Door het product op vochtig haar aan te brengen, kunt u minder gebruiken, minder verspillen en toch de beste resultaten bereiken.

Wij raden aan onze biomimetische peptide alleen aan te brengen, zodat het in het haar kan dringen zonder dat er iets in de weg zit. Na de 4 minuten inwerktijd kan je wel stylingproducten toepassen.

Je mag de weg voor de K18 PEPTIDE™ naar de binnenste laag van je haar niet blokkeren. Door andere producten toe te voegen voordat de peptide de kans heeft gehad om binnen te dringen, verstoor je de werking van het K18 Mask. Hierdoor krijg je amper tot geen resultaat te zien. Na de 4 minuten ben je vrij om met je haar alles te doen wat je wilt.

Elk type laagje, of het nu build-up van producten, talg/olie, of zelfs van mineralen + metalen van hard water is, kan de weg van onze biomimetische peptide blokkeren. Wij adviseren een detox shampoo voor het aanbrengen van het K18 Mask voor nieuwe gebruikers, of mensen die veel styling producten gebruiken om de weg vrij te maken voor onze peptide om optimaal in het haar door te dringen.

De K18PEPTIDE™ fungeert als het ontbrekende puzzelstukje om gebroken polypeptideketens (keratineketens) weer aan elkaar te verbinden, zodat het erin blijft zitten om de verbinding te behouden die bijdraagt aan de vernieuwde sterkte in de kern en elasticiteit van het haar. K18 bootst de natuurlijke keratine-bouwstenen in het haar na, dus het wordt erkend als een natuurlijk is erkend als iets natuurlijk voor blijvende + progressieve resultaten bij voortdurend gebruik.

Nee, het is klinisch bewezen dat de versterkende en gladmakende resultaten van K18 in het haar blijven, zelfs na herhaalde shampoobeurten. 

Doordat schade aan het haar kan blijven optreden, moet het K18 Mask ook steeds blijven toegepast worden. K18 is een progressieve behandeling, dus je haar wordt gezonder naarmate je het blijft gebruiken.

De meesten zien resultaat na slechts 2-3 keer het K18 Mask te gebruiken. Hoe meer het haar beschadigd is, hoe groter de resultaten. De resultaten kunnen dus variëren afhankelijk van uw haartype en de mate van beschadiging.

Er kan een laagje product, vervuiling, hard water en/of talgophoping zijn waardoor onze biomimetische peptide niet in je haar kan doordringen. Probeer een detox shampoo te gebruiken en sla de conditioner over om de weg volledig vrij te maken voor onze peptide. Verwarm het product in je handen om het gelijkmatig te verdelen + gebruik minder dan je normaal van andere producten zou gebruiken. Wacht vervolgens 4 minuten om de K18PEPTIDE™ te laten indringen voordat je het stylet zoals gewoonlijk.

Omdat onze K18PEPTIDE™ in de binnenste laag van het haar werkt, blijft het product niet op de bovenste lagen van het haar zitten zoals bij traditionele stylingproducten. Het haar voelt glad en licht aan. Als uw haar zwaarder aanvoelt, probeer dan minder van het masker te gebruiken.

Het K18 Mask is geen eiwitbehandeling. Onze biomimetische peptide bootst op natuurlijke wijze de aminozuursequenties in keratine na om de verbindingen die door chemische, kleur- en hitteschade zijn verbroken, te herstellen. Als u last heeft van droog en breekbaar haar, probeer dan een detox shampoo om het haar te ontdoen van build-up.

Het K18 Mask bevat een kleine hoeveelheid tarwe-eiwit. Raadpleeg uw arts voordat u K18 gebruikt als u een tarwe-allergie hebt en voer bij goedkeuring een patch-test uit om te testen op eventuele allergische reacties.

Hoewel K18 vrij is van sulfaten, parabenen, ftalaten, siliconen, kunstmatige kleuren, natriumchloride, en veganistisch en cruelty-free is, raden we klanten aan hun arts te raadplegen voordat ze K18 gebruiken tijdens de zwangerschap of als ze zich zorgen maken over allergieën.

We houden onze formules graag minimaal en gebruiken alleen de ingrediënten die precies nodig zijn om de peptide daar te krijgen waar het heen moet. Onze unieke mix van 3 alcoholen werkt om de haarschubben te openen zodat de K18PEPTIDE™ de binnenste laag van het haar kan binnendringen en de gebroken polypeptide ketens (keratine ketens) kan bereiken. Hier dient de alcohol als een middel om de haaromgeving te optimaliseren waardoor het K18 Mask op een dieper niveau kan werken om de beste resultaten te verkrijgen.

Neen. Het K18 Mask beschermt niet tegen hitte of UV-stralen, maar het is klinisch bewezen dat het de schade herstelt door styling met hitte.

Een lichte bloemengeur met toetsen van jasmijn en pioenroos.

K18 Peptide Prep™ Shampoos

K18 Peptide Prep™ Detox Shampoo

Water (Aqua) (Eau), Natrium C14-16 Olefinesulfonaat, Cocamido-
propyl Hydroxysultaine, Salicylzuur, Houtskoolpoeder, sh-Oligopeptide 78, Panthenol, Glycerine, Natriumfytaat, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxaminezuur, Citroenzuur, Kaliumhydroxide, Geur (Parfum), Benzylsalicylaat, Limoneen

K18 Peptide Prep™ pH Maintenance Shampoo

Water (Aqua) (Eau), Natrium C14-16 Olefine Sulfonaat, Cocamidopro-
pyl Betaine, Natrium Methyl 2-Sulfolauraat, Natrium Lauryl Sulfoacetaat, sh-Oligopeptide-78, Panthenol, Glycerine, Natrium Fytaat, Guarhydroxypropyltrimoniumchlorid, dinatrium-2-sulfolauraat, caprylyl glycol, caprylhydroxaminezuur, benzoëzuur, citroenzuur, natriumhydroxide, geurstof (parfum), limoneen

Een kleurveiligezuiverende shampoo met huidverzorgende ingrediënten en een microdosis gepatenteerde K18PEPTIDE™ om het haar te voeden en vuil en metalen te verwijderen voor schoon en gezond haar.

K18 Peptide Prep™ Detox Shampoo

pH-waarde: 3.8 -4.2

K18 Peptide Prep™ pH Maintenance Shampoo

pH-waarde: 4.0 - 5.0

Een niet-strippend schuim ontwart de haarfollikels terwijl vuil, oliën, metalen en dingen die achterblijven van zware build-up worden verbannen, inclusief 99% build-up, 95% talg + een 76% koper uit waterleidingen na slechts 1 wasbeurt*.
*resultaten waargenomen op een ontkleurde haarlok na 1 wasbeurt met detox shampoo

Ontworpen voor minder frequent gebruik en minder intensief wassen. Perfect om met een propere basis te beginnen voor K18 behandelingen, kapsels en styling. *resultaten waargenomen op een ontkleurde haarlok na 1 wasbeurt met detox shampoo

De doelgerichte formule (slechts 18 ingrediënten) met actieve, op huidverzorging geïnspireerde ingrediënten - zonder fillers - reinigt effectief zonder uw kleur te vervagen of te verstoren.

Actieve houtskool absorbeert gifstoffen, overtollige oliën en vuil in het haar en de hoofdhuid. Salicylzuur verwijdert talgophopingen in de follikels zonder het haar te ontdoen van essentieel vocht en lipiden.

Een niet-strippend schuim werkt om de haarfollikels te ontstoppen terwijl het vuil, oliën, metalen en dingen die zijn achtergebleven van zware build-up verwijdert zonder te strippen of build-up achter te laten (geen fillers). In een consumentenonderzoek zei 90%* dat het haar schoon aanvoelt zonder droog aan te voelen.
*resultaten waargenomen bij 38 mensen na 10 dagen.

Vervang uw gewone shampoo door deze power wash, 1x per week of zo vaak als nodig.
- Masseer in het haar + hoofdhuid om overtollige build-up te verwijderen.
- Grondig uitspoelen.
- Herhaal indien nodig.

Neen. De PEPTIDE PREP™ shampoos zijn kleurveilig. Deze doelgerichte detox formule is ontworpen om effectief te reinigen zonder de kleur te beïnvloeden.

Ja, de Detox Shampoo is ontworpen voor minder frequent en minder intensief wassen. Wissel af met uw dagelijkse shampoo of onze DAMAGE SHIELD pH protective shampoo als dat nodig is om lichtere build-up te verwijderen die het K18 Mask en de weg naar sterk, gezond haar verstoren.

Ja beide shampoos zijn klinisch & dermatologisch getest op 50 proefpersonen.

K18 Peptide Prep™ Detox Shampoo

- Kleurveilig
- Verwijdert 99% build-up na één wasbeurt
- Verwijdert 96% talg na één wasbeurt
- Verwijdert 76% koper van waterleidingen uit het haar na één wasbeurt
- Geschikt voor een gevoelige huid
- pH-waarde van 3.8-4.2 dat kleur helpt te behouden en het haar niet uitdroogt

K18 DAMAGE SHIELD pH protective shampoo

- Kleurveilig
- Geschikt voor een gevoelige huid
- pH-waarde van 4.0-5.0

Effectieve maar veilige cleansers breken vuil en olie af en verwijderen het voor optimale voeding en handelbaarheid.

Ontworpen voor frequenter wassen. Perfect voor dagelijks gebruik, vooral als je minder build-up hebt.

Deze formule is ontwikkeld om een optimaal gereinigde basis te creëren zonder fillers die het evenwicht tussen haar en hoofdhuid verstoren.

Plantaardige actieve stoffen zorgen voor een sterk schuimend en reinigend effect zonder te hard te zijn of residu's achter te laten op haar of hoofdhuid.

- Veilig te gebruiken bij elke wasbeurt.
- Masseer in het haar, met de nadruk op de hoofdhuid.
- Grondig uitspoelen.
- Herhaal indien nodig.

Gebruik de Detox shampoo als een power wash om build-up te verwijderen voor een gereinigde basis, vooral vóór K18 behandelingen, kleur + chemische services, en styling producten. Gebruik de DAMAGE SHIELD pH protective shampoo als uw dagelijkse reiniging voor een glad haarresultaat.

K18 PEPTIDE™ werkt als een beschermend schild om proteïneverlies tegen te gaan dat kan optreden tijdens het wassen, zodat het haar zacht, sterk, gezond en schoon blijft aanvoelen.

De microdosis K18 PEPTIDE™ werkt als een beschermend schild tegen proteïneverlies tijdens het wassen. Dus terwijl het haar sterk aanvoelt, is het K18 masker de volledige dosis van peptide-ondersteunde haarvernieuwing van beschadiging door ontkleuring + kleur, chemische service, en hitte. Voor het beste resultaat, gebruik de PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo om het haar voor te bereiden voor maximale K18 moleculaire reparatie.

Begin met de hoeveelheid van een eurocent en voeg meer toe, afhankelijk van de dikte en lengte van je haar.

Beide shampoos ruiken naar zuivere citrus.

K18 DAMAGE SHIELD Protective Conditioner

DAMAGE SHIELD beschermende conditioner helpt het haar te beschermen tegen dagelijkse schade om de gezondheid van het haar te behouden en de gladheid en glans te verbeteren. Het is ontwikkeld met onze biotechnologisch geproduceerde polysaccharide die werkt als een biomimetisch schild om het haar te beschermen tegen vervuiling en milieu-invloeden. De versterkende ceramidemix verzegelt beschadigde plekken in de haarschubbenlaag - het verzacht en beschermt het haar tegen verdere beschadiging. De K18 PEPTIDE™ vult proteïne aan die verloren is gegaan tijdens het wassen, terwijl de schubbenlaag nog gezwollen is, om de gezondheid en kracht van het haar te versterken. Vitamine E gaat oxidatieve schade tegen, die de kleur kan vervagen en breuk kan veroorzaken.

Deze hoofdingrediënten werken samen om conditionerende bescherming te bieden tegen schade door UV-stralen, mechanische styling en agressieve omgevingsfactoren, tot wel 3 dagen lang*.

Water (Aqua) (Eau), Isopropyl Palmitate, Stearyl Alcohol, Propanediol, Isopentyldiol, Behentrimonium Chloride, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, sh-Oligopeptide-78, Alteromonas Ferment Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Phospholipids, Jojoba Esters, Calcium Gluconate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ceramide NP, Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, Polyquaternium-16, Stearalkonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate,
Citric Acid, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Hydroxycitronellal.

Ja, de K18 conditioner werkt op alle haartypes. De zeer geconcentreerde, lichtgewicht gelformule verzwaart het haar niet. Het is ontwikkeld om het haar te verzachten, glad te maken en te ontwarren zonder filmvormende siliconen of wassen die na verloop van tijd kunnen ophopen.

Nee, breng eerst het K18 masker aan, wacht 4 minuten voor maximaal herstel van de schade en breng dan de K18 conditioner aan. Het K18 masker dringt niet door in het haar als je het aanbrengt na een conditioner.

Ja, je kunt eerst het K18 masker aanbrengen, 4 minuten wachten voor maximaal herstel van de schade en dan kan je de K18 conditioner aanbrengen.

Het masker en de conditioner dienen twee verschillende doelen. Het K18 masker herstelt schade in 4 minuten, terwijl de K18 conditioner het haar tot 3 dagen* beschermt tegen dagelijkse schade. We raden aan om eerst het K18 masker te gebruiken, 4 minuten te wachten en dan de conditioner te gebruiken voor extra verzachting en ontwarring na het K18 masker of tussen de K18 maskerdagen in.

K18 Molecular Repair Hair Oil

De Molecular Repair Hair Oil is een biotech-engineered gewichtloze olie die werkt op alle haartypes om het haar te versterken, schade te herstellen, frizz te verminderen op twee niveaus van de haarvezel, en de glans te verbeteren.

Bijgewerkt 2 maanden geleden
De Molecular Repair Hair Oil bestrijdt frizz op twee niveaus van de haarvezel. De K18 PEPTIDE™ in de formule werkt op moleculair niveau om beschadigd haar, dat vatbaarder is voor frizz, te herstellen. Natuurlijke oliën werken aan de oppervlakte van het haar om onmiddellijke frizz te verminderen, de schubbenlaag glad te maken en het haar te verzachten zonder het te verzwaren.

Deze olie bevat zonnebloemolie, hemisqualaan en Squalaan om de natuurlijke vochtbarrière van het haar te versterken en onmiddellijk pluis te verminderen en glans te versterken. Avocado-olie in deze formule heeft een van de hoogste rookpunten en helpt bij de bescherming tegen hitte.

Ja, je kunt de olie gebruiken op zowel vochtig als droog haar. Aanbrengen op vochtig, handdoekdroog haar voor het stylen, of op droog haar als finisher.

Bijgewerkt 2 maanden geleden
Ja, de Molecular Repair Hair Oil werkt op alle haartypes.

De olie en het masker werken samen voor een verbeterde versteviging met extra styling voordelen. Gebruik het masker eerst op schoon, vochtig haar en wacht dan 4 minuten. Breng de olie aan, en wacht 4 minuten voor maximale versterking.

Ja, u kunt de Molecular Repair Hair Oil op zichzelf gebruiken.

Ja, je kunt deze olie gebruiken op extensions. Als je tape-in extensions hebt, raden we je aan geen olie aan te brengen in de buurt van de lijm

Het Leave-In Molecular Repair Mask en de Molecular Repair Hair Oil werken samen om je de herstellende voordelen van de K18 PEPTIDE™ in beide formules te geven. De olie voegt extra frizz verminderende, styling- en hittebeschermende eigenschappen toe. U kunt de olie over het masker aanbrengen na de 4 minuten verwerkingstijd.

In plaats van de olie en het masker samen te mengen, krijg je de meest effectieve herstel- en stylingvoordelen door eerst het masker te gebruiken, 4 minuten te wachten en dan de olie aan te brengen.

Ja, je kunt de olie 's nachts laten zitten, maar het is niet noodzakelijk om resultaat te zien. Deze zeer geconcentreerde leave-in formule betekent dat je slechts 1-3 druppels nodig hebt om de volledige versterkende, gladmakende en glansversterkende voordelen te krijgen.

Ja, je kunt deze olie elke dag gebruiken.

Ja, de Molecular Repair Hair Oil is vegan.

Ja, de molecular repair hair oil is siliconenvrij.

Nee, deze olie bevat geen sulfaten, parabenen of ftalaten.

De molecular repair hair oil bestrijdt frizz door de schade veroorzaakt op lange termijn aan te pakken en frizz + flyaways onmiddellijk glad te strijken.

Ja, deze olie biedt hittebescherming tot 450°F/232°C.

Ja, deze olie bevat onze gepatenteerde K18 PEPTIDE™.

Nee, deze olie levert 24 uur per dag frizzcontrole* op alle haartypes. Dat is niet alles - een gebruik van de molecular repair hair oil levert ook klinisch bewezen schadeherstel*, 104% meer glans*, 78% vermindering van gespleten haarpunten*, en bescherming tegen hitte*.

Begin met 1-3 druppels van deze zeer geconcentreerde formule en bouw dit zo nodig uit. Breng aan op vochtig haar, van de lengten tot de punten. Voor versterkende voordelen van de K18PEPTIDE™ wacht 4 minuten voor het stylen. Aanbrengen op droog haar als finisher.

Ja, we raden aan om na het aanbrengen van de olie 4 minuten te wachten voordat je de olie op de gebruikelijke manier gaat stylen.

Ja, de Molecular Repair Hair Oil werkt op met keratine behandeld haar.

We raden aan de olie samen met het masker te gebruiken voor maximaal moleculair herstel met extra stylingvoordelen. Zie het masker als een schadeherstelbehandeling na het wassen van je haar. De olie is voor het gladstrijken, stylen en versterken na het masker, en kan gebruikt worden op vochtig en droog haar.

Nee, het masker zal de Molecular Repair Hair Oil niet blokkeren. Het masker is een sterk geconcentreerde behandeling zonder vulstoffen, dus het blokkeert het binnendringen van de olie niet. Net als verschillende huidverzorgingsproducten kan de olie bovenop het masker worden aangebracht zonder de werking ervan te beïnvloeden.

Nee, gebruik de olie niet direct na het masker. We raden aan om 4 minuten te wachten na het aanbrengen van het masker voordat je de olie erop aanbrengt.

Ja, de K18 routine is ontwikkeld om je haar zo schoon en gezond mogelijk te maken voor optimale moleculaire herstelresultaten. Vóór het masker en de olie, pakt onze PEPTIDE PREP™ categorie elke vorm van opbouw aan om je schoonste, gezondste haar canvas te creëren. Met onze moleculaire herstelformules krijgt u maximaal schadeherstel plus extra stylingvoordelen met de olie.

Nee, het zal geen opbouw achterlaten of uw haar verzwaren. Deze gewichtloze olie wordt aangedreven door bewuste ingrediënten om frizz-veroorzakende schade te verminderen op moleculair niveau in de haarvezel, terwijl de natuurlijke oliën aan de oppervlakte van het haar werken zonder het te verzwaren.

Bovendien heb je niet veel van deze zeer geconcentreerde formule nodig om resultaten te zien.

Gebruik 1-3 druppels en bouw op naar behoefte. Als je je zorgen maakt over opbouw, gebruik dan onze detox shampoo om 99% van de productopbouw te verwijderen na slechts 1 wasbeurt*.

De olie heeft een frisse bloemengeur.

Ja, er zitten geen gluten in de olie.

Caprylyl Caprylate/Caprate, Squalane, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, C13-15 Alkane, Undecane, Benzyl Alcohol, Tridecane, Castor Isostearate Succinate, Propanediol, sh-Oligopeptide-78, Fragrance (Parfum), Tocopherol, Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Bestellingen

Alle bestellingen voor 13u op werkdagen, behalve vrijdag, worden de volgende werkdag geleverd. M.a.w. bestellingen na 13u op donderdag en bestellingen op vrijdag worden op maandag verwerkt en zullen op dinsdag bij jou geleverd worden.

Je zal een verzendbevestiging krijgen met trackingcode. Indien je deze niet ontvangen hebt, aarzel niet om ons te contacteren via sales@k18-hair.be met vermelding van je ordernummer. Onze werkuren zijn van maandag tot en met donderdag van 8u45-17u15. Op vrijdag is ons kantoor open van 8u45-15u15.

NOTE: Door omstandigheden zoals grote drukte of problemen bij GLS, kan het zijn dat je pakketje iets langer onderweg is.

Alle bestellingen op werkdagen voor 13u, behalve op vrijdag, worden dezelfde dag nog verwerkt en de volgende dag geleverd. Indien je iets wilt aanpassen aan je bestelling of wilt annuleren, gelieve ons dan zo snel mogelijk te contacteren via sales@k18-hair.be met vermelding van je ordernummer. Nadat het pakketje is opgehaald door GLS kunnen we niets meer veranderen.

Verzonden & retourneren

Wij bieden gratis verzending vanaf €50, zowel binnen België als Luxemburg. Al onze bestellingen worden verstuurd vanuit ons magazijn in Beveren, België.

Alle bestellingen voor 13u op werkdagenbehalve vrijdag, worden de volgende werkdag geleverd. M.a.w. bestellingen na 13u op donderdag en bestellingen op vrijdag worden op maandag verwerkt en zullen op dinsdag bij jou geleverd worden.

NOTE:Door omstandigheden zoals grote drukte of problemen bij GLS, kan het zijn dat je pakketje iets langer onderweg is.

Al onze bestellingen worden verzonden met GLS.

Alle bestellingen voor 13u op werkdagenbehalve vrijdag, worden de volgende werkdag geleverd. M.a.w. bestellingen na 13u op donderdag en bestellingen op vrijdag worden op maandag verwerkt en zullen op dinsdag bij jou geleverd worden.

NOTE: Door omstandigheden zoals grote drukte of problemen bij GLS, kan het zijn dat je pakketje iets langer onderweg is.

Als je door omstandigheden toch wilt afzien van je aankoop op onze webshop, let er dan wel op dat het product ongeopend moet zijn alvorens je het kan retouren. Dit wilt zeggen niet gebruikt en in de originele staat/verpakking. Dit is enkel mogelijk voor bestellingen die via onze webshop zijn geplaatst. Een aankoop via een partner of een salon van ons, moet naar hun zelf geretourneerd worden.

Dit kan binnen een periode van 14 dagen, mits je ons op voorhand op de hoogte brengt over de reden. Dit kan naar sales@k18-hair.be.

Als jouw K18 bestelling beschadigd en/of onbruikbaar geleverd wordt, maak dan meteen foto's en bezorg ze ons op sales@k18-hair.be met uitleg. We beantwoorden je zo snel mogelijk om het verdere proces te bespreken.