Wanneer gebruik ik K18 DAMAGE SHIELD Protective Conditioner vs. Leave-in Repair Mask?

Wanneer gebruik ik K18 DAMAGE SHIELD Protective Conditioner vs. Leave-in Repair Mask?

Schadeherstel of dagelijkse bescherming? Dit is de gids om de perfecte K18 routine voor gezond haar te vinden!

Wat je haar nodig heeft verandert van tijd tot tijd, dus ook je wasdagroutine. Maak kennis met deze routines, zowel voor wanneer je schade moet herstellen als jouw haar ertegen beschermen.

Wat is de K18 treatment day routine?

De treatment day routine reset het haar en keert schade terug met de PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo en de Leave-in Repair Mask

De kleurveilige Detox Shampoo verwijdert op milde maar effectieve wijze 99% productopbouw*, 95% talg* + 76% koper* voor gereinigd en verfrist haar. Deze zuiverende reiniging maakt de weg vrij voor maximale resultaten van het K18 Leave-in Mask.

Het K18 Leave-in Mask herstelt schade in 4 minuten van ontkleuring, chemische behandelingen en hitte voor onmiddellijke en langdurige resultaten. Zie het als een reset-knop voor beschadigd haar; je kunt sterker, zachter, gladder en veerkrachtiger haar verwachten na het eerste gebruik.

Wanneer gebruik ik de K18 damage repair routine vs. the damage protection routine?

We raden aan de damage repair routine te gebruiken voor de eerste 4-6 wasbeurten na het opmerken van haarbeschadiging (breuk, gespleten haarpunten, droogheid, dofheid) of na kleur- en chemische behandelingen in het salon. Schakel daarna over op de dagelijkse protection routine om het haar gezond te houden.

Wat is de daily protection routine?

Bescherm je haar tegen voortdurende beschadiging met de DAMAGE SHIELD pH Protective Shampoo en Protective Conditioner. Dit duo beschermt je haar tegen dagelijkse schadelijke elementen, zoals UV-stralen, agressieve omgevingsfactoren en styling. Nu kun je extra schade helpen voorkomen tussen moleculaire herstellingsbehandelingen in.


De DAMAGE SHIELD pH Protective Shampoo bevat de K18 PEPTIDE™ om de gezondheid van het haar te helpen behouden tijdens het wassen. De DAMAGE SHIELD Shampoo heeft een geoptimaliseerde pH-formule (4,5-5,5) die overmatige zwelling van de haarschubben helpt vermijden om schade te helpen voorkomen, frizz te verminderen en de kleur, gezondheid en glans te behouden. Deze geoptimaliseerde pH-waarde helpt ook om het microbioom van de hoofdhuid te bewaren, waardoor deze shampoo zacht genoeg is om elke reiniging te gebruiken.

De DAMAGE SHIELD Protective Conditioner versterkt, verzacht en ontwart het haar terwijl het conditionerende bescherming biedt tegen beschadiging door dagelijkse styling, UV-stralen en agressieve omgevingsfactoren gedurende maximaal 3 dagen*.

Wanneer gebruik ik de daily protection routine?

Gebruik de DAMAGE SHIELD Shampoo + Conditioner tussen de K18 masker dagen in om je haar zo gezond mogelijk te houden. Dit kan eruit zien als het gebruik van de K18 Detox Shampoo + Leave-in Mask voor 4-6 wasdagen, om vervolgens over te schakelen op de DAMAGE SHIELD Shampoo + Conditioner om te beschermen tegen dagelijkse schade - tot de volgende keer dat je een schadeherstel reset nodig hebt.

Klaar voor schoon, hersteld en beschermd haar? Shop de K18 producten hier.


Laat een comment na

Hou er rekening mee dat comments pas worden gepubliceerd nadat ze werden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like