NIEUW | K18 PRO Chelating Hair Complex

NIEUW | K18 PRO Chelating Hair Complex

De harde waarheid achter de waterhardheid in België.

Wanneer je jouw haar wast, bevat het water vaak sporen van metalen + mineralen - afhankelijk van waar je woont kan dit variëren van lage niveaus tot extreem hoge (je kan het water in elk gebied hieronder op de kaart beoordelen). En je raadt het waarschijnlijk al - deze metalen en mineralen kunnen een negatieve invloed hebben op de gezondheid van je haar. Maar hoe kan je build-up ontdekken en wat kan je ertegen doen?

 

De signalen van mineralen & metalen build-up

Metalen en mineralen kunnen de diensten en producten in het salon en producten thuis aantasten, de kleur van je haar dof maken en het haar verzwaren. Vooral als je al eerder beschadigd of chemisch behandeld haar hebt gehad.

Je kunt de signalen herkennen zoals een doffe, verkleurde of wazige haarkleur, wanneer het haar ruw, droog en broos aanvoelt of wanneer je merkt dat je haarverzorging niet werkt zoals het zou moeten. De metalen en mineralen belemmeren namelijk je (kapsalon)producten (zoals K18).

Ook in het salon kan het ongewenste reacties veroorzaken zoals een ongelijke kleur, folies die warm worden of rook dat van je haar komt en in de meest extreme gevallen, haarontbinding.

Verwijderen van mineralen & metalen uit je haar: de oplossing

We zouden K18 niet zijn als we hier geen oplossing voor achter de hand hebben, én het is een mondvol. Tromgeroffel... Welkom PEPTIDE PREP™ PRO chelating hair complex! 🥁 

Van deze innovatieve no-mix, spray-on demineraliserende behandeling is klinisch bewezen dat het 7 van de meest voorkomende soorten metalen + mineralen in slechts 4 minuten verwijdert*. Het werkt als een sterke magneet - trekt metalen + mineralen uit het haar en zorgt voor een diepe demineraliserende opfrissing in enkele minuten. Niet mengen en geen extra spoeling nodig.

*resultaten waargenomen op ontkleurd haar met build-up van hard water na 4 minuten toepassing van chelating complex.

De resultaten

Optimale chemische behandelingen en kleuringen, garandeert een gelijkmatige kleur + lift, vermijdt strepen en plekken en voorkomt onverwachte chemische reacties.

  • Verbetert de kleurlevendigheid en onthult de ware kleur voor en tussen chemische behandelingen. Verwijdert koperachtige groene pigmenten en verkleuring door minerale en metaalreacties.
  • Herstelt natuurlijke textuur + veerkrachtVerwijdert zelfs moeilijk te verwijderen minerale build-up die het haar verzwaart.
  • Versterkt haarherstelZuiver, gedemineraliseerd haar maakt de weg vrij voor de K18PEPTIDETM om een effectievere herstelbehandeling te geven.

Wil jij graag meer info over het PEPTIDE PREP™ PRO chelating hair complex of wil je het zelf waarnemen op jouw haar?

Contacteer ons dan gerust om je meer uitleg te bezorgen of om na te vragen waar er een salon is in jouw buurt zodat je binnenkort hiervoor een afspraak kan inplannen.


Laat een comment na

Hou er rekening mee dat comments pas worden gepubliceerd nadat ze werden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like