NIEUW | K18 Molecular Repair Hair Oil

NIEUW | K18 Molecular Repair Hair Oil

Goodbye flyaways en frizz

Dit jaar zijn de creatieve haarstijlen duidelijk in opmars. Op sociale media zien we niet anders dan glanzende kapsels met haarbanden, haarclips, sjaals, vlechtjes, etc. En eerlijk, wat is er nu vervelender dan eindelijk hét perfecte kapsel creëren, maar kampen met flyaways en frizz?

First things first: wat is 'frizz'?

Frizz, flyaways, pluishaar, statisch haar... de term heeft meerdere benamingen en kan ontstaan door verschillende factoren. Over het algemeen wordt pluis veroorzaakt doordat het haar vocht uit de omgeving absorbeert. Het kan onder andere verergeren door verkeerde haarverzorgingsproducten en beschadiging door kleurbehandelingen en haarstylingtools. 

Bij beschadiging wordt de haarschubbenlaag aangetast en wordt de structuur van het haar gemakkelijker gebroken en blootgelegd. Bovendien verliest beschadigd haar zijn natuurlijke waterbestendige barrière (zijn lipiden). Dit maakt beschadigd haar vatbaarder voor vochtopname - wat leidt tot flyaways.

Hoe je dit kan tegengaan? Door het juiste haarverzorgingsproduct te gebruiken dat samengesteld is om haarschade om te keren én de effecten van pluizig haar tegen te gaan

Born in the salon, for you

We zouden K18 niet zijn als we hier geen product voor ontworpen hebben. Maak kennis met onze Molecular Repair Hair Oil! Een unieke samenstelling die de schade aanpakt die pluis op lange termijn veroorzaakt én flyaways onmiddellijk gladstrijkt.

Damage control that fights frizz from within

Deze siliconenvrije, gewichtsloze olie bestrijdt pluis op twee niveaus voor langdurige preventie en onmiddellijke controle:

 • Langetermijnresultaten: herstelt schade, veroorzaakt door frizz, op moleculair niveau.
 • Onmiddellijke resultaten: maakt pluizig haar glad, geeft glans, vermindert gespleten haarpunten en beschermt tegen hitte tot 232°C. 

Hoe te gebruiken

Onze Molecular Repair Hair Oil werkt op alle haartypes en is ontworpen voor gebruik op zowel vochtig als droog haar voor een maximaal effect.

 • Gebruik op vochtig haar voor versterkende voordelen en om pluis te verminderen tijdens het föhnen of stylen.
 • Gebruik op droog haar om frizz en flyaways te verzachten, als afwerking om glans toe te voegen en om hittebescherming te bieden.

Aanbrengen vanaf het midden van de lengten tot in de punten op vochtig haar voor het stylen, of op droog haar als finishing touch.

Let op: dit is een sterk geconcentreerde formule. Begin met 1-3 druppels en bouw op naar behoefte.

Wat het doet

K18PEPTIDE™ dringt door in het haar om schade te herstellen en bevordert langdurige kracht en gladheid.
Zonnebloemolie, hemisqualane en squalane versterken de natuurlijke vochtbarrière van het haar om pluis onmiddellijk te verminderen en glans te versterken.
Avocado-olie heeft een van de hoogste rookpunten en helpt bij de bescherming van droog haar tegen hitte.

 • Klinisch bewezen dat het beschadigd haar herstelt*
 • 24 uur anti-frizz*
 • 104% meer glans*
 • 78% vermindering van gespleten haarpunten*
 • 232°C hittebescherming*

*k18hairpro.com/disclaimers

Onze routine

Bovenstaande resultaten worden bevorderd door gebruik van het volledige Molecular Repair gamma. Ontdek hier onze routine voor maximale doeltreffendheid.

 1. Was je haar tweemaal met de Peptide Prep Detox Shampoo (gebruik geen conditioner) en maak het handdoekdroog.
 2. Breng 1-3 pompjes van het Molecular Repair Hair Mask 50 ml (of 3-9 pompjes van de 15 ml) aan, afhankelijk van de haarlengte en -dikte. Werk het gelijkmatig in het haar van de punten tot de wortels, één pompje per keer. Laat het 4 minuten inwerken en spoel het niet uit.
 3. Voeg 1-3 druppels van de Molecular Repair Hair Oil toe op vochtig haar, begin bij de punten en werk omhoog door de middenlengtes. Stijl zoals gewoonlijk. Breng 1-3 druppels extra aan op droog haar als afwerking.

Wil jij graag meer info over onze Molecular Repair Hair Oil of wil je het zelf waarnemen?

Contacteer ons gerust voor meer productinformatie of de locatie van een salon in jouw buurt, zodat je hier binnenkort een afspraak voor kan inplannen. Wil je het product meteen uitproberen? Bestel het hier.


Laat een comment na

Hou er rekening mee dat comments pas worden gepubliceerd nadat ze werden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like