K18 routine | Maak kennis met jouw nieuwe haarverzorgingsroutine

K18 routine | Maak kennis met jouw nieuwe haarverzorgingsroutine

Als je op zoek bent naar de juiste haarverzorgingsroutine voor jou, dan zit je hier goed! Ontdek onderstaande stappen van de K18-routine en ontdek hoe ze jouw haar kunnen transformeren van beschadigd en dof tot stralend en veerkrachtig haar. 

Stap 1: Detox-K18PeptidePrepTM Detox Shampoo

Begin je haarverzorgingsroutine met de K18 Peptide PrepTM Detox Shampoo. Deze kleurveilige, zuiverende shampoo reinigt je haar en hoofdhuid grondig door productresidu en overtollige oliën te verwijderen. Daarnaast creëert het de meest optimale haaromgeving voor (chemische) behandelingen, treatments en stylingproducten.

Stap 2: Clean - K18 Peptide PrepTM Maintenance Shampoo

Na de detox breng je de K18 Peptide PrepTM pH Maintenance Shampoo aan. Deze kleurveilige shampoo met geoptimaliseerde pH-waarde reinigt grondig zonder de pH-waarde van je haar en hoofdhuid te verstoren. Hierdoor blijft het natuurlijke vochtgehalte van je haar beschermd, terwijl plantaardige bestanddelen vuil en olie op milde wijze afbreken en verwijderen.


Stap 3:
Treat - K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask


Vervolgens behandel je je haar met het K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask. Dit haarmasker is een herstellende, intensieve behandeling die één of twee keer per week gebruikt mag worden, afhankelijk van de haarschade. Alle schade door ontkleuren, chemische behandelingen of hitte wordt in slechts 4 minuten ongedaan gemaakt. Het resultaat? Sterker, zachter, gezonder en glanzender haar.

Stap 4: Style - K18 Molecular Repair Hair Oil

Maak je look compleet met de K18 Molecular Repair Hair Oil. Deze bio- technologisch ontwikkelde gewichtsloze olie werkt op alle haartypes om het haar te versterken, schade te herstellen, frizz op twee niveaus van de haarvezel te verminderen én glans te verbeteren. Breng het aan op vochtig, handdoekdroog haar voor het stylen, of op droog haar als finisher.


Met deze routine is het is tijd om afscheid te nemen van beschadigd haar en hallo te zeggen tegen de glans en gezondheid die jouw haar verdient. Stap voor stap, van detox tot styling, biedt K18 de oplossing die jouw haar nodig heeft.

 

 


Laat een comment na

Hou er rekening mee dat comments pas worden gepubliceerd nadat ze werden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like