K18 routine | Herstel jouw haar in 4 minuten

K18 routine | Herstel jouw haar in 4 minuten
Als je op zoek bent naar de juiste haarverzorgingsroutine voor jou, dan zit je hier goed! Ontdek onderstaande stappen van de K18-routine en ontdek hoe ze jouw haar kunnen transformeren van beschadigd en dof tot stralend en veerkrachtig haar. 

Stap 1: Detox- K18 Peptide Prep™ Detox Shampoo

Begin je haarverzorgingsroutine met de K18 Peptide Prep TM Detox Shampoo. Deze kleurveilige, zuiverende shampoo reinigt je haar en hoofdhuid grondig door productresidu en overtollige oliën te verwijderen. Daarnaast creëert het de meest optimale haaromgeving voor (chemische) behandelingen, treatments en stylingproducten.

Stap 2: Clean - 

Na de detox breng je de K18 Peptide Prep TM  pH Maintenance Shampoo aan. Deze kleurveilige shampoo met geoptimaliseerde pH-waarde reinigt grondig zonder de pH-waarde van je haar en hoofdhuid te verstoren. Hierdoor blijft het natuurlijke vochtgehalte van je haar beschermd, terwijl plantaardige bestanddelen vuil en olie op milde wijze afbreken en verwijderen.


Stap 3:
Treat - K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask


Vervolgens behandel je je haar met het K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask. Dit haarmasker is een herstellende, intensieve behandeling die één of twee keer per week gebruikt mag worden, afhankelijk van de haarschade. Alle schade door ontkleuren, chemische behandelingen of hitte wordt in slechts 4 minuten ongedaan gemaakt. Het resultaat? Sterker, zachter, gezonder en glanzender haar.

Stap 4: Protect - K18 DAMAGE SHIELD Protective Conditioner

Na het herstellende haarmasker is het tijd om je haar te beschermen. Onze conditioner biedt voeding en bescherming tegen dagelijkse schade om de gezondheid van het haar te behouden en de gladheid en glans te verbeteren. Ontwikkeld om het haar gewichtloos te verzachten en te ontwarren terwijl de K18PEPTIDE™ het haar helpt aanvullen tijdens het wassen. Spoelen na de conditioner wast de voordelen van het masker niet weg, omdat dit het haar al op moleculair niveau heeft hersteld. 


Stap 5: Style - K18 Molecular Repair Hair Oil

Maak je look compleet met de K18 Molecular Repair Hair Oil. Deze bio- technologisch ontwikkelde gewichtsloze olie werkt op alle haartypes om het haar te versterken, schade te herstellen, frizz op twee niveaus van de haarvezel te verminderen én glans te verbeteren. Breng het aan op vochtig, handdoekdroog haar voor het stylen, of op droog haar als finisher.

Is het beter om de volledige K18 routine te gebruiken?

Ja, het is beter om de volledige K18 routine te gebruiken voor optimale moleculaire reparatieresultaten. Voor de beste cumulatieve resultaten raden we aan om deze routines te gebruiken:

Behandelingsroutine: om schade te herstellen: Detox shampoo + masker

Dagelijkse routine: om te beschermen tegen schade: DAMAGE SHIELD shampoo + conditioner. Gebruik DAMAGE SHIELD om het haar tussen de K18 maskerdagen te beschermen tegen dagelijkse schade.

Elke dag: Molecular Repair haarolie


Met deze routine is het is tijd om afscheid te nemen van beschadigd haar en hallo te zeggen tegen de glans en gezondheid die jouw haar verdient. Stap voor stap, van detox tot styling, biedt K18 de oplossing die jouw haar nodig heeft.

 


Laat een comment na

Hou er rekening mee dat comments pas worden gepubliceerd nadat ze werden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like