De wetenschap achter moleculair herstel

De wetenschap achter moleculair herstel

 

K18 biowetenschappers hebben 10 jaar lang de biologie van het haar bestudeerd om de ultieme verbinder te vinden voor haarherstel op diep niveau - dit is wat ze hebben ontdekt.

De baanbrekende K18PEPTIDE™ is geoptimaliseerd voor de menselijke biologie en past zich op unieke wijze aan de keratinestructuur van het haar aan, waardoor schade op moleculair niveau wordt hersteld. Deze biomimetische molecule herstelt alle haartypes in de binnenste lagen door middel van meerdere soorten bindingen waaronder polypeptideketens en disulfidebindingen om schade door bleekmiddel, kleur, chemische behandelingen en hitte ongedaan te maken*.

Hoe werkt de K18 PEPTIDE™?

K18 PEPTIDE™ is biomimetisch, wat betekent dat het de biologie van het haar nabootst, waardoor het in het haar blijft en niet wordt uitgewassen zoals een  haarbehandeling of conditioner.

Deze biomimetische peptide heeft de perfecte samenstelling en vorm om in je haar te klikken als een puzzelstukje. Het verbindt de keratineketens in de haarstructuur opnieuw om de sterkte en elasticiteit te herstellen, waarbij meerdere soorten bindingen (waaronder disulfiden) met elkaar worden verbonden om echte, holistische moleculaire reparatie van binnenuit te leveren.

In de binnenste lagen van het haar bevinden zich de polypeptideketens die verantwoordelijk zijn voor de sterkte en elasticiteit van het haar. Wanneer het haar wordt blootgesteld aan schadelijke elementen zoals ontkleuring, agressieve chemicaliën en hitte, worden deze ketens afgebroken en losgekoppeld, waardoor het haar verzwakt en dof wordt.

K18 PEPTIDE™ peptide dringt door tot voorbij de schubbenlaag van het haar om deze beschadigde plaatsen in de binnenste lagen te bereiken en de verbroken ketens opnieuw te verbinden om de kracht + elasticiteit in slechts 4 minuten te vernieuwen.

Deze biotechnologische benadering begrijpt wat het haar op biologisch niveau nodig heeft, waardoor het de meest geavanceerde vorm van haarherstel van dit moment is.

K18 PEPTIDE™ resultaten

Sterker, gladder, veerkrachtiger haar dat alleen maar gezonder wordt met minder stappen, minder tijd en minder afval.

Ontdek het K18-verschil met het K18 moleculair herstel haarmasker en de K18 moleculair herstel haarolie, beide aangedreven door deze unieke K18PEPTIDE™ om bij elk gebruik haargezondheid te herstellen.

 


Laat een comment na

Hou er rekening mee dat comments pas worden gepubliceerd nadat ze werden goedgekeurd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like