Hair professional?
Onze revolutionaire haircare in jouw salon. Ongelimiteerde creativiteit voor elke kapper.
Ben jij een hairprofessional?

Waarom kiezen voor K18?

Het verbaast vast niet wanneer we zeggen dat 2020 een ongekend jaar was dat vele salons hard heeft geraakt.

K18 zal een cruciale rol spelen in het herstel van de belangrijke en emotionele band tussen stylisten en hun klanten.

De verplichte sluiting van de salons door COVID-19 heeft de consument doen realiseren dat zijn of haar kapper onmisbaar is. Als kapper draag je niet alleen bij aan een mooi uiterlijk maar ook aan het mentaal welzijn van je klant. Nu de salons weer geopend zijn kan je in je rol als adviseur de vele voordelen van K18 delen en terug leven blazen in het haar van je klanten na deze moeilijke periode.

Professionele producten

K18 biedt jouw als professional ongeziene mogelijkheden in het salon. Of het nu gaat om het kleuren, ontkleuren, keratinebehandelingen of stylen. De creativiteit die K18 biedt is grenzeloos. Samen met jou blazen we de haren van je klant nieuw leven in.

Voor elk haartype

Help jij binnenkort je klanten aan de haren waar ze altijd al van droomden? Dankzij K18 til jij elk van je salonservices naar hoger niveau. Hoe? Haal K18 naar je salon. Zowel jij als hair professionals als je klanten zullen ronduit versteld staan van de resultaten.

Deel uitmaken van de wetenschappelijke revolutie in haircare?
K18 Hair biedt jou als professional ontelbare creatieve mogelijkheden. Haal K18 naar je salon en verbaas je klanten met resultaten.